fbpx

Алма представя „Paralyzed“ – втори сингъл от EP-то си

Written by on 01/07/2023

Алма представя „Paralyzed“ – втори сингъл от EP-то си

С всеки свой проект ALMA ни отвежда на емоционално пътешествие в света на музиката. Тя впечатлява с авторски талант и нежни вокални линии. Новата ѝ песен се казва „Paralyzed” и излиза с официално музикално видео.

Това e второто парче от дебютната мини колекция на ALMA, която тя представи през април с премиерата на едноименния ѝ сингъл DarkSideOfTheMoon”. По създаването на музиката и текста на „Paralyzed” ALMA работи с Константин Бешков (KayBe) и с един от най-добрите автори на филмова музика – JonathanShanes. В резултат се ражда хипнотизираща и ексцентрична песен.

Alma Paralyzed

„Paralyzed“ е стъпка към себеоткритието, грижата и вътрешния баланс, за който пея в EP-то ми Dark Side of the Moon. В песента разказвам за пътя към себе си и не леката задача да не позволя на света да влияе на емоционалното ми състояние и възприятието ми за мен самата. Процесът не е лесен. Често ни кара да се чувстваме парализирани, заклещени между миналото и бъдещето“, споделя за проектаALMA.

Визуализацията на „Paralyzed” e смела и необикновена. По концепцията на видеото ALMA си партнира с креативното дуо The Trackers. По реализацията работи Иван Димитров (Торекса).

Аудио и видео премиерата на „Paralyzed” e във всички аудио стрийминг платформи, в българския радио и ТВ ефир и в официалния YouTube канал на ALMA.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.