fbpx

За телевизията

BG MUSIC CHANNEL
„Домът на българската музика!“

 

BG MUSIC CHANNEL е специализирана българска национална телевизия с музикално-развлекателен профил.

BG MUSIC CHANNEL стартира излъчването си на 01.06.2013г. Излъчва мултикаст сигнал в два формата – SD 16:9 и FULL HD.

BG MUSIC CHANNEL е телевизия за българска музика, като се стреми да бъде адекватна на тенденцията към нарастване на интереса от различните поколения към българската популярна музика.

BG MUSIC CHANNEL има 24-часова музикална програма, 7 дни в седмицата, която съдържа единствено и само българска музика. Основните стилове, застъпени в програмата са български поп, рок, хип-хоп, R&B, Dance, Club-на музика и естрада.

СЛОГАН:
Домът на българската музика!

ФИЛОСОФИЯ:
Да събере най-доброто от стиловото разнообразие на актуална българска музика в един ефир и да се превърне в най-качествената платформа за популяризиране на модерна българска музика. Да се превърне в лицето на модерната българска музика. Да задоволява нуждата от българска музика, развлечения, информация и интерактивност.

МИСИЯ:
Да популяризира, развива и утвърждава българската поп музика и да възпитава зрителите да предпочитат българска поп музика. Защото българите трябва да познават, харесват и да се гордеят със своята собствена музика! Да изгради динамична и интерактивна програма, съобразена с нуждите на аудиторията.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.