fbpx

„Апокалипсис“ – Deep Zone Project в комбинация с Aristos Constantinou

Written by on 30/06/2023

„Апокалипсис“ – Deep Zone Project в комбинация с Aristos Constantinou

Истински „Апокалипсис“ забъркват любимите музиканти от Deep Zone Project. Няма съмнение, че те са една от най-активните групи на съвременната поп-денс сцена у нас.

Преди месец DEEP ZONE Project стартираха музикалното лято с песента „Punta Cana”, която от деня на премиерата си обикаля родните клубове. Вече няколко седмици стои в класацията Топ 10 за най-слушани парчета в българския ефир. Групата не ни позволява да затаим дъх задълго и вече е готова с хит номер 2 за лято 2023. Парчето направи и своята официална премиера.

Апокалипсис

Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Aristos Constantinou и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст. По музиката работят Диан Соло и Дани Димитров. В писането на текста си партнират Анастасия Мавродиева и Aristos Constantinou.

Премиерата на „Апокалипсис“ е във всички аудио стрийминг платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на групата

Вокалистката на формацията – Ева Мария – се справя отлично с пеенето на български и гръцки език, след като преминава през интензивни уроци. По същия начин се подготвя и за предишния им сингъл Punta Cana, в който пее на испански.

Освен с аудио, „Апокалипсис“ излиза и с впечатляващ видеоклип. Режисьор и Добри Николов. Във видеото DEEP ZONE Project са позиционирани на специална въртяща се платформа и са снимани с камера за 360-градусова картина.

„След снимачния ден и тримата имахме световъртеж и се чувствахме като с морска болест. Все едно се бяхме возили на яхта в бурно море. Много сме щастливи от финалния резултат и нямахме търпение да го споделим с нашите фенове.“, разказват за видеото DEEP ZONE Project.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.