fbpx

Punta Cana – DEEP ZONE PROJECT с нов летен хит

Written by on 24/05/2023

Punta Cana – DEEP ZONE PROJECT с нов летен хит

DEEP ZONE Project, една от най-успешните музикални групи у нас. Групата излиза с нов проект, който ще отвори врата за музикалното лято в ефира. Песента, озаглавена „Punta Cana“, е с характерното за формацията денс звучене и с лекота се заиграва с типични за латино музиката елементи.

По създаването на „Punta Cana” работят всички членове на групата. Музикален продуцент на проекта е основателят на Deep Zone ProjectDJ Dian Solo.

Едновременна премиера има и видеото към парчето, заснето на Нова година в Доминиканската република от международен екип. Специално участие в него взима бебето Дева – наскоро родената дъщеричка на певицата на групата Ева Мария.

Deep Zone Project artwork Punta Cana

„Решихме да споделим едно от нашите незабравими приключения в Пунта Кана и да ви отведем на разходка из красивия Карибски „фототапет“, който много от нас сме имали в детските си стаи“, споделя DJ Dian Solo.

Официалната аудио и видео премиера на „Punta Cana” е във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на DEEP ZONE Project.

Проекът излиза с подкрепата на Chipolino, GigaFiber и Go & Fun Energy Drink.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.