fbpx

DARA и Иван Лечев отново в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Written by on 27/05/2023

DARA и Иван Лечев отново в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Една от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – поп идолът DARA и един от най-уважаваните и активни музиканти у нас – Иван Лечев, остават в треньорския състав в предстоящия нов сезон на „Гласът на България“. Двамата, заедно с поп дивата Мария Илиева и топ изпълнителят Миро, ще оформят класния звезден състав на треньорите в десетия сезон на обичаното музикално шоу. Изключителни професионалисти с огромен опит и музикални идоли за не едно поколение българи, те ще заемат престижните треньорски кресла в най-бляскавото издание на „Гласът на България“ досега, за да открият новия, най-вълнуващ и открояващ се глас на България тази есен.

DARA, снимка: bTV

Абсолютна сензация, артист във всякакъв смисъл и измерение, на върха на музикалните, модните и международните класации, поп идолът на младото поколение – DARA ще заеме абсолютно заслужено своето място в треньорския състав този сезон. В последното издание на музикалното риалити тя откри и изведе до победата „Гласът на България“ за 2022 – Жаклин Таракчи. Бляскава, провокативна, винаги готова за изненади, DARA продължава да доказва на всички, че младостта и успехът могат и вървят „ръка за ръка“:

Водещ на шоуто ще бъде синеокият чаровник Иван Тишев

„Очаквам и неочакваното от сезон 10. Нека тези, които живеят за сцената и музиката, не се боят да се изправят пред предизвикателството „Гласът на България“, заявява DARA на прага на новия сезон.

Иван Лечев, снимка: bTV

Великолепен музикант, неуморен професионалист, част от най-успешните музикални групи и проекти в България – Иван Лечев и тази есен ще прояви ненадминатия си нюх и вкус към новите гласове, изправили се на голямата сцена на „Гласът на България“. Мастър Лечев все още има най-много треньорски победи в българското издание на “The Voice”. Цели трима участници от отборите му са грабнали титлата „Гласът на България“ през сезоните досега! С невероятен опит, обаяние, усет и стил, и тази есен той ще опита да надскочи съперниците си, като открие „Гласът на България“ и в юбилейния му сезон.

Отсега е ясно, че конкуренцията между тези толкова големи и класни треньори ще е наистина голяма. Още на прага на новия сезон, дивата Мария Илиева заяви огромния си хъс за победа. Тя е убедена в нея след огромната подкрепа от феновете на шоуто, която получи още с обявяването й за треньор. Харизматичният Миро, също се радва на мощна подкрепа от фенове и представителите на различните музикални стилове. През годините той смело експериментира с хитови дуети в различни жанрове и също дава сериозна заявка да грабне треньорската корона. Вокален майстор от най-висока класа, той влиза в шоуто с една победа зад гърба си и за всички треньори е повече от ясно, че е голяма заплаха за всеки от тях.

Юбилейното издание на шоуто избухва с топ треньорски състав в лицето на изключителните – Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев

Предстои десетото и много специално издание на “Гласът на България”. Желаещите да се запишат за участие все още имат възможност да го направят. Надпреварата между треньори и участници ще е епична, но победителят ще бъде само един. Кой ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“ за 2023 г. ще стане ясно тази есен по bTV.

Иван Тишев, снимка: bTV


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.