fbpx

„Ако утре няма днес“ на Мария Илиева и Миро с премиера

Written by on 01/06/2023

„Ако утре няма днес“ на Мария Илиева и Миро с премиера

„Ако утре няма днес“ – първият съвместен проект на Миро и Мария Илиева с официална премиера на церемонията по връчване Годишните музикални награди на БГ радио. Дуетът, който несъмнено е сред значимите събития за съвременната българска музикална сцена, предизвика еуфория сред феновете и музикалните критици.

Ако Утре Няма Днес” е авторска песен на Миро и Мария Илиева. На стилната премиера на сцената на Колодрума – Пловдив освен с впечатляващо вокално майсторство двамата изпълнители оставиха публиката без дъх с изпълнението си на два рояла. 

Миро и Мария Илиева

Съвсем скоро предстои и премиера на официалното видео на песента.

Винаги съм искала да правя музика с Миро“ споделя Мария Илиева

„Ако утре няма днес“ е създадена буквално за дни. Песента е плод на вдъхновяващата синергия между двамата изпълнители, взаимната им обич и възхищение. Обещанието за дуета идва от самия Миро от сцената на Годишните музикални награди на БГ радио през 2022 г. Тогава при връчването на наградата за най-добра изпълнителка той обявява, че ще направи песен с победителката, която е именно Мария Илиева. Останалото е история.

Винаги съм искала да правя музика с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и светоусещането му и съм безкрайно щастлива, че това най-после се случи и то по този вълшебен начин,” споделя Мария Илиева. „Работата с Миро е истинско благословение – влязохме в студиото и веднага усетихме точно какво и как искаме да кажем чрез музиката.”

Винаги съм се възхищавал на Мария Илиева!” сподели Миро. „Дотолкова, че ако не беше това „обещание” на ГМН на БГ радио, нямаше да имам смелостта да ѝ предложа да направим песен.”

Междувременно двамата изпълнители работят по предстоящите си национални турнета. Есента ще можем да им се радваме в ролята им на треньори в 10-ия сезон на „Гласът на България”.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.