fbpx

ТоТо от СкандаУ се вдъхнови от децата си за „Тайни знам“

Written by on 22/07/2023

ТоТо от СкандаУ се вдъхнови от децата си за „Тайни знам“

„Веднъж каза ми един баща / Как се прави болката на дим / – Да има най-щастливите деца / Е да обича майка им!“ Това са само част от текста на новата песен на ToTo H – „Тайни знам“. Лириките буквално разплакаха феновете на половинката от дуото СкандаУ.

Емоционалната балада с едно от най-силните послания, писани от Тото, е вдъхновена от децата на музиканта.

Един ден дойде сина ми и ме попита „Ще ми направиш ли песен?“, разказва Тото. Въпросът го провокирал веднага да влезе в студиото и за час първият куплет бил готов. Синът му много харесал написаното. „Може би половин година по-късно жена ми ме подсети да довърша песента“, допълва Тото и подчертава, че първоначално не е мислил да пуска „Тайни знам“ публично. След като видял, че парчето провокира сълзи дори в най-близките му приятели обаче, променил решението си.

Тото Н отново слага маска

Като повечето самостоятелни проекти на Тото и „Тайни знам“ е с изключително силна лирика и социално послание. „Най-важното нещо, което да направите в живота си е да предадете това, което знаете на следващите, на децата си. Защото децата са валута, за която няма инфлация. Песента е насочена към родителите – намерете време и го прекарайте с децата си. Иска ми се да достигне и до най-младите, но знам, че дори да я усещат, няма как да я разберат напълно, докато на свой ред не станат родители.“ – откровено споделя изпълнителят. „Тайни знам“ вече е гледана над милион пъти в YouTube и влезе директно в ТОП 10 на най-популярните видеоклипове на платформата. Има и близо 100 000 слушания в Spotify.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.