fbpx

„Мindless Grinding“ на Innerglow среща 80-те с модерната музика

Written by on 25/07/2023

„Мindless Grinding“ на Innerglow среща 80-те с модерната музика

Алтернативната рок банда, любима на меломаните у нас, Innerglow, се завърна с нов проект „Mindless Grinding“. Парчето е с ретро вдъхновение и модерен пламък . Песента изразява любовта на триото към Boney M. и Bee Gees. И ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика.

По музика и текст на Innerglow, „Mindless Grinding“ е песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни. Сингълът излиза и с официално видео. То разказва за нуждата да избягаме от рутината на ежедневието и да преследваме големите си цели и мечти. Визуализацията е реализирана от режисьорът, оператор и лице на популярния канал Setup OneИван Иванов.

Innerglow са майстори в съчетаването на музикалните си таланти със своите професии в реалния живот. Тодор е журналист, Петър е тонрежисьор, а Матей е преводач. Техните различни професионални занимания допринасят за уникалния звук и индивидуалност на групата.

Феновете на Innerglow ще имат възможността да чуят за първи път „Mindless Grinding” на живо на предстоящия им голям концерт в „Маймунарника“ на 28 юли, в София.

Група Innerglow с ново видео и първи концерти зад граница

Следват концертни дати и във Варна (4 август), Бузлуджа (10 август), Бургас (1 септември), Пловдив (2 септември) и в Стара Загора (3 септември).


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.