fbpx

Графа и Тино в очаквано добра комбинация – „Фиаско“

Written by on 28/06/2023

Графа и Тино в очаквано добра комбинация – „Фиаско“

Хитмейкърът Графа отново излиза извън рамките на стандартното. В дует с Тино представя неочаквано и в същото време завладяващо лятно предложение – „Фиаско“.

Потенциалът на песента се разкрива още в първите секунди. Това което я прави по-различна и уникална, са нейните новаторски аранжимент, мелодия и текст. Графа е истински майстор, когато чрез музиката, която пише, реши да насочва вниманието към важни за обществото въпроси. С доза хумор и с намигване той поставя темите за почтеността в живота, фалша в човешките взаимоотношения и представи и превърнатия във фиаско морал.

„Фиаско“ е включена в новия албум на Влади Ампов „Вековна гора“ и впечатлява със завладяващите ритъм, изпълнение и лирика

Специално внимание заслужава видеото на „Фиаско“. Вдъхновен от звученето и текста на песента, режисьорът Свилен Савов в екип с оператора Виктор Добрев, представят мини филм с главни герои Графа и Тино. Динамиката на клипа е в синхрон с енергичния бийт на песента. И всичко това без да е буквален визуален преразказ на текста, а само да подсилва неговото значение и въздействие.

Преди по-малко от месец Графа представи и дует с Nicka – „Алиби“

Тази година се очаква да е най-значимата в музикалния път на Графа. На 30 септември той ще изнесе първия си концерт на национален стадион „Васил Левски. Интересът към грандиозното събитие очаквано е голям поради факта, че Влади Ампов ще е първият български поп изпълнител, който прави толкова мащабно шоу. За всички вече е ясно, че последната събота на месец септември ще е празник за почитателите на българската музика. Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.