fbpx

Дизайнерска сцена на концерта на Графа на „Васил Левски“

Written by on 22/06/2023

Дизайнерска сцена на концерта на Графа на „Васил Левски“

Новатор и брилянтен артист Влади Ампов – Графа подготвя музикално събитие без аналог в историята на българската музика. Очаква се то да събере десетки хиляди фенове на НС „Васил Левски“ на 30 септември. Промоутърът на концерта Монте Мюзик не бърза да издава много детайли за шоуто, но обяви, че ще е на дизайнерска сцена с ширина 65 метра и с прозрачен покрив, какъвто не сме виждали досега.

Концертът на НС „Васил Левски“ има кауза

Първият анонс за концерта беше в края на март. Тогава най-верните фенове на Графа изкупиха за по-малко от 3 дни ограниченото количество промоционални билети. Интересът към събитието е голям. Влади Ампов е известен с безкомпромисното си и дълбоко емоционалното отношение към представянето на музиката, любима на няколко поколения българи. За мащаба и техническото изпълнение на продукцията съмнения също не съществуват – Графа и екипът му гарантирано поднасят шоу на световно ниво. Те вече го доказаха с големия му концерт в зала “Арена Армеец” (2017). Събитието беше напълно разпродадено, а четиринадесетте хиляди зрители още пазят ярки спомени от незабравимата вечер.

Концертът на НС „Васил Левски“ има кауза, към която всички посетители са съпричастни. Тя е в подкрепа на изявените български деца. Пет лева от стойността на всеки билет помагат на талантите на фондация „Димитър Бербатов“.  Най-добрият ни футболист през новия век и емблемата на музиката ни през последните 30 години са обединени от вярата, че в родината ни се раждат и растат деца, които с дарба, труд, постоянство и подкрепа, ще сбъднат мечтите си. Живото доказателство за това са именно те – Графа и Бербатов.

Графа и Бербатов Снимка: Нели Куртева
Снимка: Нели Куртева

В началото на юни излезе новият албум на Влади Ампов „Вековна гора“. Едноименният сингъл от него, колаборация с Мистерията на българските гласове, е една от най-забележителните и самобитни песни на Графа. Тя ни напомня, че освен любим на всички певец, той е автор, който преминава границите на стандартното и предава силни послания чрез музиката си.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.