fbpx

„Бял лист“ от Молец

Written by on 23/06/2023

„Бял лист“ от Молец

Молец – любимото дуо на българската музика пуснаха нов трак. Парчето се казва „Бял лист“ и е част от предстоящия албум на момчетата. Едновременно с премиерата на песента беше пуснат и официалният видеоклип към сингъла. Режисьор е Крис Захариев.

Под клипа момчетата написаха: „“Бял лист” е на бял свят!! Този трак е голямо удоволствие за нас, поради хиляди причини, но най-вече защото дойде ред да достигне и до вас.“

За броени часове видеото събра хиляди гледания в You Tube, а коментарите са стотици.

Вие сте мехлем за душата момчета. До скоро си мислех, че съвременната музика не може да докосва така. Колко съм грешал само
Лекувате дълбоките рани в душите на хората !!! Богатство е ,че ви има.
Огромно уважение към всеки човек зад този проект. Всяко изразно средство просто крещи.. това е красота, в друго измерение.. Благодаря ви. Останете вдъхновени и пълни.

Това са само малка част от положителните коментари, които феновете на дуото оставиха под клипа на „Бял лист“ в You Tube.

Предсто им лятно турне

2023-та тръгна изключително силно за Молец. Досега момчетата пуснаха 2 парчета /триото с V:RGO „Аз и ти“ и самостоятелната „Цялото време„/. На наградите на БГ радио преди по-малко от месец те взеха 4 награди – за „БГ дебют“ и същевременно с това за „БГ текст“, „БГ видеоклип“ /за „7 дни“/ и „БГ Дует/Трио/Вокална група„.

По-рано тази година, за да „разкрият“ кои са всъщност Молец, момчетат пуснаха и 30-минутен документален филм – „Началото и краят„. Режисьор е Крис Захариев. Самите те го представят така: „От толкова време искаме да ти разкажем цялата история зад Молец. Кои сме ние отблизо и извън сцената. Този 30-минутен късометражен документален филм е най-личното нещо, което сме правили досега. Вече и на вашите екрани!!

Но новостите около Молец тепърва предстоят. На 29 юни в София с концерт-спектакъл с участието на Ованес Торосян стартира и лятното турне на дуото „Албум„. На него те ще представят и дебютния си албум. На първия концерт от серията феновете ще чуят няколко чисто нови, неиздавани песни. Билетите за събитието са почти разпродадени.

Всички дати са:
София – 29 юни
Варна – 10 август
Стара Загора – 16 август
Бургас – 17 август
Пловдив – 20 август
Русе – 28 август


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.