fbpx

Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

Written by on 18/05/2023

Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

И след съня“ е първата песен на Дичо за 2023 г. Тя е и последната избрана да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум.

Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

 „Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив. – споделя Дичо – „И след съня“  изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена – всеки един момент, всяка една минута – че я обичаш, че е точната, че единствената… че е повече от морето, вълните, небето…“

Дичо създава музикат. За въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери.

Дичо с нов албум и голям концерт в навечерието на рождения си ден   

Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България. Държавните шампиони по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ „Бургас75“) се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в изящен ритъм, танцьорите разказват историята на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как ако едни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградят от счупените парчета любов.

tanciori
танц във видеото на И след съня

Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения му ден, феновете могат да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.