fbpx

Миро се завръща като треньор в „Гласът на България“

Written by on 17/05/2023

Миро се завръща като треньор в „Гласът на България“

Един от най-обичаните български изпълнители Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на „Гласът на България“ . Той се завръща в музикалното шоу след девет години. От самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция. Миро изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

„Нямам търпение да предам най-доброто, което съм научил през годините, на бъдещите звезди в шоуто“, казва Миро  

Новината за ролята, в която МИРО ще блесне тази есен по bTV, идва след поредица новини, които изпълнителят обяви в последните седмици. Той събра всичките си хитове във великолепен албум, озаглавен „46“. Всяка от песните в албума носи свой собствен отпечатък в историята на българската музика за последните десетилетия. Освен албум и годишнина, един от най-емоционалните гласове на България обяви и национално турне със заглавие “Best of”. То ще събере големите му хитове, а концертите ще зарадват феновете в Созопол на 11 август, в Бургас на 2 септември, в Стара Загора на 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември и София на 11 октомври.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.