fbpx

Музикалният продуцент на хита „7 дни“ представи новата си песен

Written by on 04/05/2023

Музикалният продуцент на хита „7 дни“ представи новата си песен

Музикалният продуцент Роби Николов разкрива нова артистична част от себе си. Той представя първа песен под новия си псевдоним Robi. Авторската композиция се казва „Трябва да си ти“ и вече е в българския радио и ТВ ефир. Robi е познат като музикалния продуцент, който стои зад един от най-големите хитове за последните години – „7 дни“ на група “Молец”. Като артист трупа все по-голяма популярност.

Ново артистично начало за Роби Николов с „Трябва да си ти“

Robi споделя за песента: „Прекарвах дълго време, работейки върху проекти за други хора, но усещах че нещото, което най-много ме пали е моята собствена авторска музика. Казах си, че трябва да вярвам, трябва да намеря пътя си и да го вървя, колкото и да е трудно понякога.“

Музиката, аранжиментът и текстът на „Трябва да си ти“ са дело на Robi, Мартин Николов – YMPRL и Пламена Димитрова. Видеото към сингъла е реализирано от Razkaz Studio и Mooncut Film Studio. Режисьор на музикалния клип е Виктория Караколева, а главен оператор – Дамян Димитров.

„Трябва да си ти“ е вече налична в официалния канал на Robi в YouTube, както и във всички музикални стрийминг платформи.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.