fbpx

Бобо се завръща в компанията на Slatkaristika

Written by on 30/04/2023

Бобо се завръща в компанията на Slatkaristika

Бобо се появи на българската музикална сцена в апогея на телевизия ММ. В първия си хит „Първичен инстинкт“ си партнира с група „Димна завеса“. Само за една нощ се превърна от 18-годишно момчето в R&B и хип-хоп звезда.

Зад гърба си има редица успешни музикални проекти, сред които „Пороци“ и „Всеки ден е велик ден“. С яркия си талант на автор, усещането си за модерност в музиката и специфичния си леко дрезгав тембър, Борислав Димитров – Бобо, е един от най-интересните артисти у нас. Твори във всякакви стилове – от рага, през R&B до хип-хоп, а в новия си проект озаглавен саркастично „Мъка“, той залита и по нашумелия в световен мащаб афро фюжън.

В „Мъка“ Бобо си партнира с популярния македонски рапър Марко Маринкович – Slatkaristika. Песента е и първи знак за предстоящия студиен албум на Бобо, наречен ALKEBU-LAN  – древното име на Африка. От там са и корените на изпълнителя по бащина линия. Музиката и текста на „Мъка“ са на Бобо, а по продукцията на парчето работят нигерийският продуцент – Cracker Mallo (“Черната пантера 2) и Борислав Миланов. Видеото на „Мъка“ е свързано с цял късометражен филм, създаден за предстоящия албум на Бобо. Нестандартните визуализации са на режисьора и носител на много награди – Димитрис Георгиев и един от най-добрите кино екипи у нас.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.