fbpx

Преслава Пейчева с ново парче „Откакто ти“

Written by on 21/04/2023

Преслава Пейчева с ново парче „Откакто ти“

Стилна визия, пленяваща музика и поетичен текст разкрива Преслава Пейчева във видеото към новата си песен „Откакто ти“.

Талантливата изпълнителка залага на смес от чил аут, поп и денс саунд в песента, но с изненадващи етно елементи. И с умелото участие на Стоян Янкулов – Стунджи.

Текстът на „Откакто ти“ е дело на Преслава Пейчева, музиката е създадена от Преслава Пейчева и Ясен Велчев.

Видеото и песента „Откакто ти“ се реализирани с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

„Новата посока е винаги свързана с музика и нови песни надявам се“, споделя Преслава Пейчева. „Разбира се, стига да съм здрава, което е най-важното, за да осъществявам всичко това. Аранжиментът е на Ясен Велчев. А друг любим и много талантлив музикант, който взе активно участие и много помогна за облика на песента е Стоян Янкулов – Стунджи. Той свири на перкусии и дръмбой (или бръмбазък, както някои наричат този инструмент) през цялата песен. Направи и звукозаписа и целия музикален микс. Щастлива съм, защото съм работила с него по много мои песни и зная какъв голям усет има за всичко и мога да му се доверя“.

Плеслава Пейчева – Откакто ти

Преслава Пейчева признава, че не й се налага да търси вдъхновение, защото „то просто я връхлита без да има конкретна причина“. Без вдъхновение обаче няма как да се роди нова песен.

Режисьор на видеото е Боян Карамфилов, с когото работят в тандем за втори път след успешния и летен хит „Така добре“. За визията си певицата се доверява изцяло на собствените си умения и усет.

Преслава признава, че не спира да работи върху създаването на нова музика и на нови песни, а защо не и на цял албум. Също така съвсем скоро й предстои да бъде част от жури в международен конкурс за „поп пеене“ в Ямбол.

И изпълнителката очаква лятото и новите срещи с публиката с нетърпение.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.