fbpx

БУНТ е първата соло българска песен на K.LINA

Written by on 20/04/2023

БУНТ е първата соло българска песен на K.LINA

БУНТ е първата соло българска песен на K.LINA. Завършила музикалното си образование във Великобритания, младият талант жадува да разшири хоризонтите на поп музиката в България и да успее да комбинира важните текстове, които трябва да спрем да избягваме, с приковаващо добрата музика, която пък да им дава още повече смисъл. Новият ѝ проект – БУНТ – е своеобразното начало на това. В лириките слушателят намира себе си във фрази като Страх ме е, но ще започна, както и Всеки човек мечтае силно, много са тези, чакащи мирно.. Музиката пък, дело на прочутия музикален продуцент и изпълнител Искрен Тончев – Iskrata, е точно онова кулминационно изживяване, което бунтът значи.

За песента и видеото към нея K.LINA казва: „Няма да изказвам колко се вълнувам да споделя тази песен с всичките ми слушатели и т.н., и т.н. – това са клишета, това е ясно. С този проект се бунтувам срещу себе си, срещу страховете си и срещу музикалното статукво. Надявам се, че ще помогне на възможно най-много хора да съберат сили, когато се чувстват сякаш ги нямат.

K.LINA, още позната като Калина Баткова, се завръща на българската музикална сцена от чужбина, защото иска да променя. А промяната започва с БУНТ.

K.Lina БУНТ
K.LINA БУНТ

Режисьорът Румен Русев описва видеото като абсолютен екшън – обир, гонки, бягство и, може би, любов.

Над музикаталната продукция работят още небезизвестните Иван Тишев (Революция Z, Гласът на България) и Бате Пешо. За танцовата хореография се грижи един от най-успешните движенчески специалисти у нас – Коста Каракашян.


Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.