fbpx

Трейлърът на „Murda Boyz” – махленска класа с рекордни гледания

Written by on 10/04/2023

Трейлърът на „Murda Boyz” – махленска класа с рекордни гледания

Новият премиерен трейлър на филма „Murda Boyz” – махленска класа (2023) отбеляза над 90 хиляди гледания в YouTube канала на рап бандата, а броячът продължава да се вдига бързо. Режисьор е Виолет Панчева, сценаристите са Тео Чепилов и Моника Найденова.

Марсо и Бобката от известната рап банда играят себе си във филма, който е ПЪРВИЯТ български хип хоп филм. „Murda Boyz” е история за едно приятелство  между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди.

На DJ Дамян е поверена една от ключовите роли. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала. За героя се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.  Адвокат на Кокала е актьорът Атанас Михайлов. Участват и познатите от Кино Академия – Наталия Дукова и Лазар Панев.

Продуценти на „Murda Boyz“ са други известни рапъри, познати на родната музикалната сцена. Сред тях са успешния тандем Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, популярни също така и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022г. с участието на Яна Маринова).

Филмът е заснет за 14 снимачни дни през януари, тази година. Завършената продукция е с премиерна дата на голям екран на 21 април 2023. Филмът ще бъде последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна.

Murda Boyz”- махленска класа ще бъде разпространен по кината в България от ALEXANDRA FILMS.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.