fbpx

SLOWBOY – новата песен с видеоклип на hug or handshake

Written by on 22/03/2023

SLOWBOY – новата песен с видеоклип на hug or handshake

SLOWBOY e най-новият сингъл и видеоклип към него на момчетата от инди поп-рок бандата hug or handshake. Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии.

Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си.“ – споделя Петър.

SLOWBOY е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум. Но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата.

Slowboy вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021-ва. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче.“ – разказва Тони.

Автор на текста на SLOWBOY е Антон, музиката е на Петър и Антон. За аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов – Monyx.

Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake – Molten Dreams и Blaze of Sorry. Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си SLOWBOY и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.