fbpx

V:RGO и Emil TRF заедно във „Винаги“

Written by on 15/03/2023

V:RGO и Emil TRF заедно във „Винаги“

V:RGO и Emil TRF отново се събраха в съвместен проект. Двамата любимци на меломаните представиха сингъла „Винаги“.

Само за няколко часа от премиерата си парчето събра стотици коментари. Видеото е гледано над сто хиляди пъти и вече е в трендинга на You Tube в България.

bro_hug_emil_trf_Vrgo

След пускането на парчето V:RGO качи в Инстаграм профила си снимка с Emil TRF. Кадърът беше придружен с емоционална изповед от изпълнителя:

В тоя несъвършен свят, с тея несъвършени сетива и несъвършени умове сме тръгнали да търсим съвършенство в отсрещния. Няма го. Няма и да го има. Съвършено е да избереш за кое от всичко да страдаш и да си струва дългосрочно. Бог ни е създал, за да ни даде възможност да изпитаме нектара от истинските отношения и чистата любов, а ние се отвръщаме от Него в името на нашите илюзорни представи. Всеки иска някой, който да го разбере без да обели дума, всеки иска любов дето “няма нужда да говориш”… guess what.. няма такова нещо, не и в тоя лимитиран и временен свят. Любов се създава с труд, желание, търпение, състрадание, смирение и е мега трудно и никога няма крайна точка както лъжливите филми, медии и интернета показват. Скачаме от човек на човек, дали ще става въпрос за любовен партньор или приятел с очаквания за всеки следващ, че ще е “по-добър” и че тоя път “ще ме разбере наистина”. И никога не е тва, щото изначалните ни намерения са гнили. Искаме го за нас. Докато истинското е когато го искаме за отсрещния. Тогава, когато разберем, че даването е истинското получаване, тогава ще започнем да култивираме любов.

V:RGO

Работете, не чакайте. Всичко е работа! VINAGI.

След всички опити да ни разделят, да ни скарат, да ни съборят, да ни сравняват.. Сред всички различия като хора, артисти и контрастните ни емоции. След всички хора, дето минаха през нас, добронамерени и не толкова, след всички батаци, пари, наркотици, коли, жени и всичко останало в тая дупка наречена музикална индустрия, ние сме е така, брат, щото приятелството не зависи от повърхностни неща, не зависи от успехи и неуспехи, от интереси и желания, а от вътрешно разбиране, компромиси и опит да задържиш, щото най-важното на края на деня не са материалните ни постижения, а тея взаимоотношения, дето развиваме с всички прекрасни души около нас в процеса. Лесно на думи и на теория, безкрайно трудно на дела, но ценното е да държим стремежа и целта, която да крепи като хубава основа, когато има неизбежни земетресения. Работете, не чакайте. Всичко е работа! VINAGI.

V:RGO

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.