fbpx

Doing good – новата песен на Ема Краун

Written by on 15/03/2023

Doing good – новата песен на Ема Краун

Doing good -` новата песен на Ема Краун пристига с послание. Изпълнителката е пълноценен автор в проекта. Тя пише текста и музиката, като използва откъс от Брихадараняка Упанишад и теми от източната философия.

Изборът, който правим всеки ден: дали да се носим по течението на емоциите и хаоса в мислите си или да вземем контрол над себе си и да действаме от любов? Причинно-следствената връзка „каквото посеем, това ще пожънем“ и въпроси, свързани с кармата, са преплетени по деликатен и ненатрапчив начин в текста на Ема. 

„Имаме крещяща нужда от любов! Красиви сме отвън и болни отвътре.“- споделя Ема в новата си песен

 В бурните промени, които настъпват стремглаво по целия свят в последните години, имаме крещяща нужда от любов и разбирателство. Но вместо да ставаме сензитивни и изпълнени с емпатия, сякаш се затваряме още повече в собствените си твърди черупки, без да забелязваме страданието наоколо. Ставаме цинични и търсещи сензация от чуждото нещастие. Технологиите, които ни помагат да живеем все по забързано, ни откъсват от нас самите и ни правят зависими. Залъгваме се, че имаме хиляди приятели. Работим повече, мислим по-малко. Щастливи сме в социалните мрежи и все по-нещастни в реалността. Красиви сме отвън и болни отвътре. Живеем в ерата на пошлостта, евтината слава и безхаберието, лесните пари и трудните връзки…Всички тези свои мисли Ема Краун споделя в Doing good.

Басът в песента е на Радослав Терзийски, а микс и мастерът са дело на Стоян Бозов – екипът, с който не веднъж Ема работи. Doing good предлага един фънки заряд от доброта, вдъхновен от ранния Майкъл, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк и прави едно вселенско пътешествие с лирикс видео и много емоция, създадени лично от Ема Краун.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.