fbpx

Big Mama Scandal с нов трак, посветен на Van Halen

Written by on 13/03/2023

Big Mama Scandal с нов трак, посветен на Van Halen

Big Mama Scandal представиха на публиката ново парче и видеоклип. Тракът се казва „One /I’m Looking For/“, записан в стил Van Halen и посветен на китарния гений Eddie Van Halen.

Почти веднага след излизането си, сингълът  влезе на  първите места в много радио класации в България. Radio Zara обяви Big Mama Scandal за група на 2022г.

Eddie Van Halen почина от рак на 06.10.2020 г.

В клипа е използван първоначалният модел на китара „Frankenstrat„. Тя е патентована от  Eddie Van Halen през 1978г., и която става негова световна запазена марка. Видеото е заснето в Мегахром Студио с реж. Калоян Начев. В него участва изключително популярната българска актриса Десислава Моралес. Буквално дни след премиерата по покана на издателите на Big Mama Scandal от Хюстън Perris Records USA „One /I’ Looking For/“ е включен и в Youtube  канала на компанията. Предстои видеото да бъде изпратено и на мениджмънта на Van Halen, във връзка с предстоящото им турне през 2024 г. с Joe Satriani на китарата.

За първи път от 1991г. Big Mama Scandal  записват в стил „Van Halen“

Две специални издания на клипа с английски и с български субтитри и жестономичен превод са качени в популярни платформи като Youtube, Instragram, Facebook и в специализирания сайт „Ние ви чуваме“ –  www.repporter.com.  Той е cъздaдeн пpeз 2009 гoдинa ĸaтo специализирана мeдийнa плaтфopмa зa инфopмиpaнe нa oбщecтвeнocттa c въпpocи, зacягaщи гoлям  пpoцeнт xopa cъc cлyxoви дeфицити oт paзлични ĸyлтypни гpyпи в бългapcĸaта oбщнocт.

Клипът с жестономичен превод е реализиран съвместно Национален център за алтернативна комуникация „Ние ви чуваме“. Целта на групата е да бъде достъпна музиката им за хората със слухова загуба.

Проектът е създаден със специалното съдействие на Национален фонд Култура.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.