fbpx

Рут Колева ни зарежда с новото си парче „Energy“

Written by on 28/02/2023

Рут Колева ни зарежда с новото си парче „Energy“

Energy“е брилянтна демонстрация на таланта, довел до признанието на Рут Колева за „най-влиятелния български музикант в социалните мрежи“.  Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а „Energy“ добавя поредната перла в короната й от хитове.

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл „Energy“. Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента, базиран в  Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN „Entertainer“.

Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й. Видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип  изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на „Kiss my attitude“. 

Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията й на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Рут Колева освен една от най-изявените млади певици в България, е символ на „глас за равенство“ и изключителен артист, способен да влияе на обществените промени.  Не е изненадващо, че наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж „Бъркли“, където нейната поп чувствителност бе възторжено приета от новото поколение артисти.  

Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в „Зала България“.  Концертът е  ретроспекция и годишнина от издаването на албума „R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.


Reader's opinions

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.