fbpx

Български изпълнител в колаборация с две световни звезди

Written by on 27/06/2022

Български изпълнител в колаборация с две световни звезди

Alek Sandar ще представи мащабен проект в колаборация с две световни звезди. Кои са те обаче, за момента изпълнителят не разкрива, но повдигна завесата около сингъла като споделя, че работи с продуцента на Eastcost – Brent. В дискографията на продуцента са имена като Lady Gaga, BTS, Eminem, Kanye West, Drake, Bruno Mars и много други. В самото студио има плочи именно на тези изпълнители.

Българският изпълнител споделя, че работата по парчето е започнала още миналата година с българския EDM продуцент Nic Toms. Той е и един от създателите на последния проект на певеца – кавър на популярен хит от 90-те години.

Връзката между Alek Sandar и продуцентът Brent Kolatalo дошла от общи познати. След като чува няколко демо версии на изпълнителя, Brent Kolatalo се спира на „Please don’t Go Go“ и се обръща към Alek Sandar с думите: „Това парче ще го работим“.

Не след дълго дошла и идеята да се вкара още един популярен артист. Нещата се стичат по такъв начин, че не един, а двама сценични партньори ще има българинът Alek Sandar. Колаборацията му е с много популярни имена от световната сцена, а самият той разкрива, че не може да повярва какво му се случва.

Премиерата на проекта е насрочена за началото на месец юли.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.