fbpx

Папи Ханс с неочаквано решение

Written by on 28/06/2022

Папи Ханс с неочаквано решение

Папи Ханс с неочаквано решение за своите сценични изяви. Изпълнителят, който печели все повече почитатели покрай серията от нови хитове представени в последната година, заяви желание да намали участията си. Като причина за това той посочи твърде натоварения си график с ангажименти. Пред феновете си в социалната мрежа Папи Ханс разкри как пандемията е променила тотално възгледите му за сцената.

„Ще ви издам една тайна. Преди ковида взимах сцената за даденост. Откакто я изгубихме за две години (с изключения тук-там), всичко се промени. Излизам на сцената само с една идея – всеки един човек от петстотинте вътре да си тръгне и да си каже: “Досега му слушах песните, вече ми е приятел” – сподели той.

„Нямам търпение да изкарам албума и да направим турнето. Дотогава ще приемам рядко дати, тъй като имаме още много работа да свършим. Прегръщам ви и не забравяйте да пиете вода“ – добави още артистът.

Междувременно в края на май Папи Ханс пусна 9-ия от 12-те трака, които ще бъдат обединени в един специален албум. Сингълът, озаглавен Мр. Перфектен, е поредният хитов му проект.

„Понякога пиша тъжни песни. Друг път забавни. Общото е, че и двете идват отвътре. Този албум е жестоко пътешествие към всичко, което ме вълнува, и се радвам, че толкова много хора се качиха на него. Не обещавам да не разочаровам никого до края на албума. Изненади ще има и винаги някой ще повдига вежда. Това, което обещавам, е да съм верен на себе си“ – заяви изпълнителят в социалната мрежа.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.