fbpx

Мила Роберт флиртува със сръбския в „Нови очи“

Written by on 19/06/2024

Мила Роберт флиртува със сръбския в „Нови очи“

Мила Роберт продължава да се движи по ръба на поп-фолка със секси ирония и към себе си, и към най-популярния музикален жанр у нас. В “Нови очи” регетона плаче за коктейл на плажа и водопад от салфетки, а припева певицата смело изкарва на сръбски. Песента е логично продължение на трилогията Pokemon, Me4ka и Kazino, които генерираха милиони гледания и стриймове и направиха името на Мила разпознаваемо и за публиката на близкия й приятел Азис.

Песента “Нови очи” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов – L Padr3. Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е дело на Мила и Филип, а продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art.

 “Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме.”, споделя за проекта Мила.

Видеото към песента също е много специално за нея. “Във видеото танцувам с много скъп за мен човек – партньорът ми от Dancing Stars – Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка в небето. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много.”


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.