fbpx

DIA с нова гореща песен с уникални кадри

Written by on 17/10/2023

DIA с нова гореща песен с уникални кадри

DIA представя „Самовила” – песен, която обещава да не бъде безразлична

След успешната комбинация на фолклорната певица и композитора Денис Попстоев с песента „Изгори ме“, творческият тандем повтарят формулата на успеха си и в „Самовила“. Разбира се песента е издържана в познатия за певицата стил – микс между авторски фолклор и съвременно звучене.

Видеоклипът към песента съдържа красиви и динамични кадри от  XV Международен фестивал на фолклорната носия „ЖЕРАВНА 2023“.

Главното изискване за прекрачване във фестивалната територия е да сте облечени във фолклорна носия и DIA не прави изключение. Певицата танцува екзалтирано с носия в такта на песента си, излъчваща позитивизъм и вдъхновение, а кадрите около огъня от самият фестивал оставят зрителя с чувство за магия във въздуха.

Международен фестивал на фолклорната носия в Жеравна 2023

За първи път организаторите разрешават музикален клип да бъде част от тяхното значимо събитие, а и в следствие събитието да бъде част от творческото резюме на харизматичната певица.

Димана Мирчева е истинското име на амбициозната певица и по всичко си личи, че се очаква да има още много творчески изненади от нея.

Музиката и аранжиментът са създадени от Денис Попстоев, микс и мастеринг от Димитър Ганчев, а текстът е на пленителната изпълнителка. Видеото към песента е дело на Павел Павлов.

Можете да чуете „Самовила“ в Youtube канала на изпълнителката, а ние пожелаваме на DIA да продължи да е все така „самодива“.

Фотограф: Петър Симеонов

DIA – Samovila (Official Video) – YouTube


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.