fbpx

Цвети Радойчева отново неустоима и завладяваща

Written by on 16/10/2023

Цвети Радойчева отново неустоима и завладяваща

Популярната певица и ТВ водеща този път избира баладичен подход  да разчувства и повлияе на слушалите си с „Дишам само за теб”.

Песента се ражда в съзнанието на певицата след заслужена почивка през лятото на тази година, като музиката е нейно творение, а текстът е вдъхновен от стиховете на пътешественика и поет Теодор Троев. Песента е тематично продължение на най-известната й песен „Вземи ми всичко”, издадена през 2012 г.

Във видеото Цвети залага на естествена визия, излъчваща женственост, нежност, голяма доза сексапил и силно артистично присъствие, а кадрите с море и ветроходни яхти ни карат да копнеем за свобода и преживяване на красиви и емоционални моменти. Хореографията на Николая Димитрова допринася за креативността, финеса и отдадеността на Цвети.

“Дишам само за теб” стана любима на много колеги на атрактивната  певица, които не се забавиха да я поздравят и споделят хитовата балада в личните си профили в социалните мрежи.

Аранжиментът е на Алекс Нушев , на когото Цвети се доверява за четвърти път за създаването на нейна авторска музика.

Видеоклипът е дело на режисьорката Радина Миленчева и на оператора Добромир Николов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.