fbpx

“Love you” – излезе новият летен хит на Стивън Ачикор

Written by on 02/08/2023

“Love you” – излезе новият летен хит на Стивън Ачикор

RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл по текст на музиканта Даниел Удожи. „Love You“ е вдъхновен от вечната тема любов – към други хора, а най-вече към себе си. Режисьор на видеото е Едис Акгюн, а клипът, разказващ историята на една чувствена любов, е заснет на различни локации в старата част на София.

Стивън Ачикор от близо десет години живее и твори в България. Госпъл и поп изпълнител с уникален тембър, той има афинитет към лирическите изпълнения. Първите си стъпки на българската музикална сцена прави през 2015 година в X-Factor. Тогава е сред финалистите на музикалното риалити. Музикалната си кариера в България започва като една от звездите на Virginia Records. След това поема по пътя на независим артист, колаборирайки се с български артисти и музиканти извън страната. През 2018 г. излиза и първата му песен на български език “Да обичам”.

С новата си песен „Love you“, Стивън Ачикор кани слушателите да празнуват обединяващата сила на любовта, да се радват на различното и най-много да обичат себе си.  „Love you“ е песен от сърце и има за цел да докосне емоционалните струни на меломаните.

Във видеото към песента пред камерата заедно със Стивън застава и актрисата и модел Лайефа Окереке.

За новия сингъл Стивън споделя: „В ‘Love you“ всеки човек ще открие своето послание. Създадохме песента заедно с Даниел Удожи в труден за мен период, в който трябваше да намеря себе си и отново да се уча да обичам. В този период осъзнах, че ако не съм добре, как бих могъл да съм пълноценен за хората около мен. Надявам се, че слушателите ще почувстват тази емоция и ще припознаят песента като своя.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.