fbpx

Мария Илиева ще е треньор в новия сезон на „Гласът на България“

Written by on 26/04/2023

Мария Илиева ще е треньор в новия сезон на „Гласът на България“

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на „Гласът на България“. Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години. С ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние, Мария в действителност е дива. Звездата сяда в престижното треньорско кресло на „Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот. Тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон.

Мария Илиева, снимка: Диляна Флорентин
„Знам какво търся и нямам търпение да го открия“, са думите, с които Мария Илиева влиза в шоуто

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла „Лунен сън”. Парчето директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са – „Нищо”, „Сама”, „Нека вали”, „Всичко”, “I Like”, Alright (с Любо Киров и „Те“),, „Играя стилно“, „Остани тази нощ“, „Крадена любов” и „Чуваш ли ме” (с Графа) и много други.

Мария Ириева, снимка: Нели Куртева

Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу. Тази есен “Гласът на България” ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.