fbpx

Тони създава „Приятелство“ по личен текст и музика

Written by on 12/04/2023

Тони създава „Приятелство“ по личен текст и музика

Тони създава един различен, но очаквано мелодицен проект. „Приятелство“ събира емоциите от едно пътeшествие – толкова ярко, че се превръща в песен.

кадър Приятелство Тони
Тони – Приятелство

„Приятелство“ е като финалния щрих от това пътуване. Всъщност песента беше написана преди това, с текст на английски език и различна ритмика.  Но след толкова силно изживяване, каквото беше нашето пътешествие. с толкова добри приятели и въздействащи моменти, името и актуалният вариант на песента сякаш сами ме избраха“- споделя Тони.

Много различен, но очаквано мелодичен е новият проект на ТОНИ.

Песента е първата, която очарователната изпълнителка издава за 2023-та година. Аудиото е подкрепено от Музикаутор, като в него важна роля играе българският продуцент Mr. Moon.  В уникалния си стил Младен Димитров а.к.а Mr. Moon прави актуалната ремиксирана версия, готова да бъде „облечена“ в режисьорското решение на Росица Фердинандова.

Тони – Приятелство
Тони и Орлин Павлов в песента „Докосвам те“

„Нестандартен се получи клипа на „Приятелство“- разказва Тони- Видеото всъщност е анимиран разказ. Сюжетът буквално разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, но и метафорично отключват искрата за пътешествие до любовта, надеждата и приятелството.“

Тони заснема кадрите към „Приятелство“ в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и романтично Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила „Оазис“ и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш. Всичко това получава своето музикално място в проекта, майсторски представено от емблематичният глас на ТОНИ.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.