fbpx

Диляна Попова в ролята на муза на Pavell & Venci Venc’

Written by on 07/03/2023

Диляна Попова в ролята на муза на Pavell & Venci Venc’

Pavell & Venci Venc’ са влезли в сериозна творческа серия. След близо 2 години без съвместни проекти, момчетата пуснаха първо „Ако ти липсвам„. Сега представят и една емоционална песен, озаглавена „Призрак“.

Те са музикални братя вече 10 години. Песните им се превърнаха в саундтрак на цяло едно поколение. Римите им станаха любими на общност, която нарече себе си Setaabrat. Момичета и момчета от квартала започнаха да си говорят с части от текстовете им.

Pavell Venci Venc' Prizrak Artwork

Pavell & Venci Venc празнуват дългогодишната си любов към музиката и публиката с премиера на емоционалния проект и с голям концерт в столичен клуб на 31 март. Тогава за първи път ще се появят с live банда.

„Призрак“ прилича на любовна изповед, но както Павката и Венц признават, е всъщност много личен поетичен разговор с Музиката и Музата. Песента излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Pavell, в което участие взима неотразимата Диляна Попова. За нея момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата и че ако не се беше съгласила, „Призрак“ нямаше да има клип.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.