fbpx

Анимационерите гости на концерта на Fun Lovin‘ Criminals в София

Written by on 01/03/2023

Анимационерите гости на концерта на Fun Lovin‘ Criminals в София

На 23 май Зала 3 на НДК ще се превърне в много повече от концертна зала. Тя ще стане арена на автентично парти преживяване в стил 90-те. Причината – към концерта на Fun Lovin‘ Criminals се присъединяват и любимите алтернативни герои на България – Анимационерите. Групата с фронтмен Георги Згуров-Гурко, която носи духа на десетилетия революция и индивидуализъм в българската музика, ще открие концерта на любимите братовчеди от Ню Йорк.

Анимационерите са без съмнение една от най-интересните групи на алтернативната музикална сцена у нас. В подкрепа на заявката им за оригинален музикален стил безспорно стоят и всичките им сценични изяви и видеоклипове. В музиката им съвсем органично се смесва електронно звучене с алтърнатив и рок. Групата има три издадени албума: „А“ (2000), „Плюс“ (2003) и „Анимационерите“ (2016).

Анимационерите са Николай Бекриев – Заека, Цветан Методиев и Георги Згуров-Гурко

След тях на сцената се качва основното трио – централен парти елемент на вечерта ­–Brian Fast Leiser, Frank Benbini и Naim Cortazzi или Fun Lovin‘ Criminals с нюйоркския си груув и микс от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул.

Партито ще продължи и след последното парче на кримките от Ню Йорк. Музикалната селекция след концерта е поверена на Краси Москов, познат от ефира на Z-Rock и нощните клубове на София. От колоните ще продължи да звучи още рокендрол, фънк, и джаз за удължено удоволствие на всички посетители, за още танци и коктейли с приятели.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.