fbpx

Новата песен на VICK „My Innocence“ с усещане за Berlin house

Written by on 10/02/2023

Новата песен на VICK „My Innocence“ с усещане за Berlin house

“My Innocence” е новият сингъл на VICK, който е в пространството от 2-и февруари 2023 г. Пречупена през призмата на модерното поп-алтернативно звучене, тази песен носи усещане за нов свят, друго измерение и най-вече история, която може да бъде интерпретирана от всеки. Темата ѝ е преминаването през невъзможните за нашата психика преживявания.

Digital Design: Alex Vasev / AV Designs

Ето какво споделя VICK:

С тази песен исках да се обърна към фигура от моето минало и към мен самата. Исках да разкажа на себе си и вас за всичко, през което съм преминавала израствайки.
Исках да си призная, че всъщност съм се справила с много неща и да го чуя отстрани.
Това е песен за силата да избереш личния си израз.
Душата ни е вечна, а случките в живота ни са холограма на нашите мисли. Няма нищо страшно в това да бъдеш изгубен, защото само тогава можеш да бъдеш сигурен, че коренът на новото ти Аз вече е посят.

Да си безсилен е състояние, което носи огромно осъзнаване и красота.
Ако успеем в най-трудните си моменти да открием,  че сме богати в това да сме наблюдателни и тихи, сме способни да се движим свободно и в най-дълбоките и тъмни места.
Голяма част от страха изчезва точно тогава,  когато видиш колко тъжен и уплашен е човекът, който е превзел съзнанието ти.
Тази песен е за силата на това да си автентичен и за избора да бъдеш емоционален и отворен, за осъзнаването, че това е коренът на щастието, не просто за насилието, а за излизането от него, за преодоляването му.

Тази песен е и за приемането на качествата, в които си мислим, че сме най-слаби. Какво ако там се крие най-голямата ни сила?
Всичко което бих казала в тези редове е малко и именно заради това създадохме тази песен.

Тя е вече и ваша!

“My Innocence” беше създадена в найдълбоките дъна на пандемията. Човекът, който застана до мен беше Мартин Масаров продуцент и изпълнител (Швеция). Избрах го, защото бях силно вдъхновена от него самия и музиката, която създава. В последствие разбрах, че съм открила приятел и човек, на когото мога да споделя всичко.

Първоначалната ми идея беше да създадем песен, в която да се наслаждаваме на дълбок бас и честа смяна на ритъма. Това е едно от най-вълнуващите ми изживявания и имах моменти, в които не можех да се наситя на звуците, които чувах. Мартин беше до мен, когато пишех и текста, защото имах нужда от това да бъда подсигурена, когато търсех точните думи.

В създаването на песента всъщност участваха много хора. Росен Стоев направи възможен най-наситения запис, Денис Попстоев беше неотлъчна част когато записвахме и подреждахме песента. Той е човекът, от когото всяка песен има нужда. И за да звучи всичко наситено и ясно във вашите слушалки, Юлиан JJMastering мастерира песента, което ме запали да я слушам отново. Видеото заснех с уникален артист – Плам Мирчева. Тя е другата ми сродна душа и в процеса на създаване на концепцията и заснемане, аз имах точната идея, а тя я интерпретира и взе най-ценното за този клип от мен. Не се колебайте да снимате видеа с нея. Нейният нюх е рядък.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.