fbpx

Група Innerglow с ново видео и първи концерти зад граница

Written by on 11/07/2022

Група Innerglow с ново видео и първи концерти зад граница

Българската поп рок група Innerglow издаде новия си видеоклип към песента “Satellites”, а премиерата му съвпадна и с първите концерти на триото извън границите на България.

В песента, на която е кръстен дебютният албум на Innerglow, групата пее за свързаността между всички хора и култури по света, дори за тези, които изглеждат най-далечни и различни от нас.

Видеото пресъздава едно пътуване, което започва от България и преминава през целия свят, за да завърши отново у нас. Клипът е изпълнен с красиви пейзажи от България и света, а оператор на българските кадри, заснети с дрон, е Даниел Петров.

Във видеото момчетата от Innerglow са със специално облекло по идея, дизайн и изработка на българската модна марка L’EICNÉCRA.

Innerglow са все така активни на концертната сцена не само у нас, но вече могат да се похвалят с изяви и извън България. Миналата седмица тримата заминаха за първите си концерти на живо в Германия, където станаха част от фестивала DONAUFEST 2022 в град Улм. Момчетата се представиха повече от чудесно и успяха да съчетаят концертите си там с музикален лагер, заедно с още 5 групи от различни държави. След завръщането си в България, тримата ще зарадват и софийската публика с концерт на 21 юли в “Маймунарника”.

Дебютният албум на Innerglow, “Satellites”, се появи в края на миналата година и беляза един цялостен първи етап от развитието на групата. След премиерата на албума, която бандата отбеляза с голям концерт в София, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков го представиха с мини турне из страната. През пролетта Innerglow се включи в благотворителен концерт в полза на бежанците от Украйна заедно с Maze Hunters, а това лято им предстои участие в първото издание на поп феста в Елин Пелин.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.