fbpx

Трио „VIVA“ с нов сингъл „Неон“

Written by on 22/10/2021

Трио „VIVA“ с нов сингъл „Неон“

Факт е третият сингъл „Неон“ от предстоящия албум  на “VIVA“.  „Неон“ е поп песен, с тригласно пеене, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата. Режисьор на ефектното видео е Боян Карамфилов. Хореограф на танците е Реми Тоин. Автори на песента са: музика – Славчо Николов /Б.Т.Р., текст – Яна Николова, аранжимент Славчо Николов и Алекс Нушев. Песента беше сред финалистите на „Фестивала за поп и рок музика София 2021“, представена в зала 1 на НДК през септември месец. Лятото и началото на есента, „VIVA“ имаха участия, с концерти на открито и на клубни сцени. Изнесоха самостоятелни концерти на Международния фестивал „Огненият Дунав“ в гр. Тутракан и откритата сцена в гр. Бяла, бяха специални гости и ментори на поп-рок фестивал „Ноти по пясъка“ в Приморско. В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“,  както и удивителни акапелни изпълнения. На голяма сцена, с адмирациите на жури и публика, през 2021, триото представи „Дива река“ на „Бургас и морето 2021“, „Неон“ на  „Фестивала за поп и рок музика – София 2021“. А най- вълнуващо за триото беше участието им в концерта на Б.Т.Р. „Пъзел“  на 13-и октомври.

 „VIVA“ е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова.„VIVA“ се сформира през 2012 г. Имат спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница“, като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде“ и в музикални спектакли.  Участнички са във ТВ форматите – „Големите надежди“, националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България“. Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов“. През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее“. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов/ Б.Т.Р., с когото записват и песните за дебютния си албум.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.