fbpx

Владо Димов се завърна с песента „Цялата любов“

Written by on 04/10/2021

Владо Димов се завърна с песента „Цялата любов“

Кадифеният глас на българската поп музика Владо Димов се завръща на музикалната сцена с нова авторска песен, носеща нежното заглавие „Цялата любов“.

Парчето е инспирирано от едно вълшебно място – Арапя, което носи много сантиментални спомени за певеца и където той обича да прекарва летата си, заобиколен от любимите хора.

Владо казва, че това е песен за отиващото си лято, но оставащата любов. Онази, която без значение дали сме открили сега, или преди, ще остане в сърцето ни, за да чака другото лятото, където любовта е вечно млада, пречистена и опияняваща.

Изпълнителят е автор на музиката, намерила вдъхновение по текста на Емилиана Стоименова. Аранжиментът на „Цялата любов“ е на Краси Гюлмезов, а клипът е дело на Иван Динев – Устата, който влиза за пореден път в ролята на режисьор в клип на Владо Димов.

Певецът защити преди година докторска степен по поп и джаз пеене и вече е главен ас. д-р по поп и джаз пеене в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“. Днес той ни дава цялата си любов!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist