fbpx

Electric Dragon представят Secret Angel

Written by on 22/07/2021

Electric Dragon представят Secret Angel

Талантливата група пусна клип към новото си парче.

Историята на песента е интригуваща и интересна, представена по нестандартен начин. Лирическият герой в песента фантазира, че има нетипичен ангел пазител – агресор. Прокрадват се съмнения дали наистина това е ангел, или е демон под прикритие, който води героя към грешен път.

Зад тази алегория се засяга темата за чувствителните и по-крехки души, и как тормозът (в училище, или на работното място) може да ги пречупи и превърне в опасни природни бедствия.
Групата цели образа на ангела да бъде представен в мистериозна феерия и в края на видеото да бъде разкрито, че може би и това е поредното изкушение – осланяне на енигми, в чието естество никога не сме сигурни, преди да минем сами през тях. Само тогава човек може да прецени дали видението е англеско или демонично. Въпрос на житейски път, премеждия, гледна точка и личен избор.    

Гледайте видеото вече в ефира на BG Music Channel, както и в официалния youtube канал на групата:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.