fbpx

NiB: Now in Bulgaria е тук и е Невъзпитано гол

Written by on 06/11/2020

NiB: Now in Bulgaria е тук и е Невъзпитано гол

 

Вече е факт премиерата на официалното видео към втория сингъл на NiB: Now in Bulgaria, новия авторски проект на Николай Бекриев, Заека от Анимационерите. Новата песен се казва „Невъзпитано гол“ и идва в точния момент в странни и смутни времена, за да зарази с оптимизъм и обещанието, че всичко ще бъде наред. Песента е записана веднага след дебютната Ядрено любопитен резонанс и е част от романтичното раждане на NiB: Now in Bulgaria.

„Невъзпитано гол“ е история за любовта като истина, за приятелството като смелост, за артистичността като единствен възможен вариант и е една от най-позитивните песни в проекта.

Основна роля във видеото към „Невъзпитано гол“ играе Диана. Диана има стил и класа на истинска дама, но в действителност е ретро ситроен, на който NiB вдъхва живот със своята искреност и чисти мисли. Уникалният автомобил е и нова търсена среща между Николай Бекриев и собственика на шармантната Диана – Владимир Василев, барабанист на Анимационерите.

Отговорната задача да визуализират идеите на NiB е поверена отново на режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова. Именно, по време на снимките на първото видео Ядрено любопитен резонанс, те повлияват до голяма степен и на връзката в текста човек-природа, и на добавянето на тромпетите във финалния вариант на „Невъзпитано гол“.

Текст и музика – Николай Бекриев, аранжимент ¬– Николай Бекриев и Георги Станев – Гого (Студио Х, Gravity Co).

 

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.