fbpx

Изпълнителката на хит на David Guetta пише новата песен на Поли Генова

Written by on 18/07/2020

Изпълнителката на хит на David Guetta пише новата песен на Поли Генова

 

Поли Генова се завръща ударно на сцената с парчето „How we end up“. Официалната му премиера е днес в нейния Youtube канал и всички музикални платформи чрез Warner Music. „How we end up“ беше представена предпремиерно по време на Годишните Музикал-ни Награди на БГ Радио в Пловдив в началото на юли. Това е първата песен на Поли Генова след майчинството и пилотен сингъл към албума й „Твоя“. По него изпълнителката работи в продъл-жение на 2 години и той ще бъде на пазара в края на този месец.

 

 

Музиката на „How we end up“ е дело на naBBoo, с когото Поли си партнира за втори път след ко-лаборацията им по хита „Perfect love“. naBBoo е изключително успешен композитор и музикален продуцент. Член е на журито на наградите „Грами“ и е работил със световни звезди като Кайли Миноуг. Текстът на „How we end up“ пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, поз-ната на публиката с хита си So Far Away заедно с David Guetta и Martin Garrix. Тази, както и всички останали песни от новия албум на Поли, стават част от световния каталог на Warner Music.

„Мечтаех точно за такова завръщане! „How we end up” е изключително силна песен, притежава-ща невероятен потенциал не само за българския, но и за глобалния пазар. Създадена е от меж-дународен екип от професионалисти, които стоят зад успешни музикални проекти, заемащи чел-ни позиции в европейски и световни класации. Това е моята ракета носител, с която ще покоря-вам музикалния свят“, коментира Поли Генова.

 

 

Във видеото на „How we end up” виждаме Поли в страхотна форма и в нова светлина – като изк-лючително добър танцьор. Клипът впечатлява с невероятна хореография, в която участват пове-че от 10 танцьори. Сред тях е и Лилия Димитрова, която в края на миналата година беше част от шоуто на Dua Lipa по време на Европейските музикални награди на MTV. Лилия живее в Испания, но използва краткото време, в което е в страната, за да се включи във видеото към „How we end up“. Хореографията е дело на Милен Данков, който работи по клипа заедно с Поли в продълже-ние на месеци. Режисьори на видеото са Евгени Тодоров и Атанас Генов.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.