fbpx

Веси Бонева разкри, че е бременна с нов клип

Written by on 30/04/2020

Веси Бонева разкри, че е бременна с нов клип

 

Талантливата изпълнителка Веси Бонева представи новия си проект „Остани“. Песента е много специална за самата нея, а промотирането на видеото тя използва, за да съобщи една прекрасна новина на своите почитатели – а именно, че ще става майка.

Малко след премиерата на новото си видео Веси Бонева написа в профила си в Instagram:

„Какво да ви споделя, освен че щастието в мен вече е двойно! Животът придоби нов смисъл, всичко тепърва предстои! Изключително развълнувана съм, че точно по този начин споделям с всички вас новината, че ще ставам майка! И на таткото, че написа толкова красива и докосваща песен за мен! Явор Велчев –  Yavi, обичам те безкрайно!“

 

Въпреки  тези толкова трудни за артистите дни на изолация, младата изпълнителка не отлага реализацията на „Остани“. Парчето е по музика и текст на Явор Велчев – Yavi и  аранжимент на Светлин Къслев – Star Light Records.

Видеото е дело на Buddubbaz Tape Company (Стефан Маринов и Петко Андонов). Специално за клипа е създаден декор, който е изгорен на финала. Поради извънредното положение в страната за пръв на Веси Бонева се налага да снима с минимален екип, което тя определя като голямо предизвикателство.

 

Гледайте видеото „Остани“ на Веси Бонева в ефира на BG Music Channel.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.