fbpx

Най-големите в БГ хип-хопа ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Written by on 11/12/2019

Най-големите в БГ хип-хопа ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Първият голям хип-хоп фестивал у нас HELL ENERGY Fest събира за първи път на обща сцена едни от най-големите имена на съвременния рап в България.
Организираното от енергийната напитка HELL ENERGY предстои в столичния Inter Expo Center на 14 декември. Вратите ще отворят в 21.00 ч., като партито ще продължи до малките часове в неделя.
Сред имената в афиша на HELL ENERGY Fest 2019 са SPENS, NDOEAlex P100 Kila, Dim4ou, Boro Purvi, Skiller, F.O & PeevaMadmatic и много други. Като диджей съпорт в програмата се включват DJ Ray Bon и DJ Chukee, а за танцувалното настроение ще се погрижат от  Shine Formation.
„Решихме да подкрепим подобно мащабно събитие, след като феновете на марката ни непрекъснато растат и определено това е един от любимите им стилове музика. Надявам се, че HELL ENERGY Fest 2019 ще бъде поне толкова успешен, колкото всички ние си го представяме. Щастлив съм и че всички артисти, които бяха поканени, веднага се съгласиха да станат част от лайн-ъпа на фестивала. Това е първият път, в който HELL подкрепя толкова голямо музикално събитие в България, но трябва да отбележим, че и на глобално ниво това спонсорство е значимо за развитието на марката. Надявам се, че феновете ни ще имат една наистина фантастична вечер“, сподели Станислав Захариев, мениджър на HELL ENERGY за България.
За феновете във Фейсбук е организиран специален куиз. Всеки въпрос до 8 декември ще дава възможност на 30 почитатели да спечелят пас за уникалното хип-хоп парти. Куизът ще има общо 6 кръга, а правилата са обявени тук.
Повече информация за HELL ENERGY:
HELL ENERGY една от най-динамично развиващите се в света марки за енергийни напитки, разпространявана основно в Европа и АзияHELL ENERGY е основана в Унгария през 2006 година като частна малка компания. За по-малко от четири години, в рамките на рекорд, тя се превърна в пазарен лидер в Унгария. Благодарение на отличната си концепция и стратегия за продажби, днес продуктите на HELL са достъпни в повече от 50 страни в света, а компанията е с топпозиции на пазарите в БългарияУнгарияРумънияБосна и ХерцеговинаСловакияХърватияГърцияКипър и Азербайджан. От 2017 година компанията не само произвежда висококачествени енергийни напитки, но и ги опакова в модерната си фабрика за алуминиеви кенове Quality Pack.
През 2018 г. HELL ENERGY отбеляза едно от големите си постижения – световна рекламна кампания, чието лице е холивудската звезда Брус Уилис.
Двата основни стълба на успеха на компанията са изключителното качество и отличното съотношение качество-цена, пише mysound.actualno.com.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.