fbpx

4Magic: Славата не ни променя, прави ни по-мотивирани

Written by on 25/11/2019

4Magic: Славата не ни променя, прави ни по-мотивирани

Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4Magic наскоро представиха новия си сингъл „Вселена“, който вече се нареди на призовите позиции в БГ чартовете. Победителките от последния сезон на Х Фактор стават все по-популярни и обичани от публиката и са категорични, че силата им е като група.

В „Открит микрофон“ на Signal.bg те разказват за пътя към успеха и интересната история около сформирането на групата им. С три сингъла в репертоара си и многобройни сценични изяви, стават все по-уверени в себе си.

„Чувстваме се много израснали, по-опитни и освободени, дори на снимачната площадка, а и когато правим песните си“ – признават те пред водещата Емилия Стоянова.

Новата им песен е създадена от самите тях и международен екип от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Изключително приятен им е целият творчески процес, в който се впускат с цялата си творческа енергия.

„Целият процес – създаването на песен, снимането на клип, се превърна в нещо, което е наистина много приятно и забавно“ – подчертават те и добавят още:

„Ние отдавна сме заедно и вече сме се сработили като едно цяло, мислим почти еднакво. Всяка дава идеи и става по-лесно“.

За нас ще е много голяма чест, ако стъпим на такава голяма сцена и представим България на „Евровизия“. Ще е много голямо постижение за нас, голяма емоция и стъпка нагоре“ – заявяват гласовитите Елия, Никол, Валентина и Елеонора.

„Славата въобще не ни променя, даже ни прави по-мотивирани“ – подчертават те.

Снимка: Стоп кадър, YouTube, Signal.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.