fbpx

100 Кила: Аз си сверявам часовника с щатските изпълнители

Написано от от 19/11/2019

100 Кила: Аз си сверявам часовника с щатските изпълнители

Явор Янакиев – 100 Кила, се самоопределя като наполовина българин, наполовина ром, наполовина тюрк, наполовина египтянин, наполовина индианец, и добавя, че различията между хората ще изчезнат напълно в деня, в който дойдат извънземни.

В студиото на „Преди обед“  по БиТиВи той представя първата си автобиографична книга. В нея рапърът разказва и за нещата, които предшестват момента, в който става 100 Кила, които никак не са били лесни.

„Имаше един период в живота ми, в който бях футболист на Спартак Варна. Там ми дадоха среда. Там имаше дисциплина, имах треньор, пред когото отговарях всеки ден, имах съотборници. Тази среда ми даде възможността да мога да се съобразя и да имам база за сравнение в човешките отношения“, сподели Явор Янакиев.

„Аз си сверявам часовника с щатските изпълнители“ – заявява той и е категоричен, че от българските рапъри няма какво да научи: „Това е сто процента. Пътят, който аз съм минал, със стъпалата, които съм изкачил, друг няма такъв. Няма нито един от рапърите в днешно време, който да каже: Ей, аз от социално слабо семейство стигнах до Rick Ross Maybach Music…. с номинация за Грамми“. Ако трябва да сме реалисти и да гледаме българските, няма такъв“.

„Имах го лошия ми начин на живот, нямах мангизи, никой не ми обръщаше внимание, преценяваха ме по външния ми вид и ми слагаха етикет, но това ме направи много силен, по-силен и от тези хора, които не са гладували като малки“ – откровен е хитмейкърът.

Снимка: Стоп кадър, БТВ

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST