fbpx

Яви: „Частица от теб“ има мисия да насърчава донорството

Written by on 19/11/2019

Яви: „Частица от теб“ има мисия да насърчава донорството

Със силно послание и желание да подпомогне инициативата за донорство на органи Явор Велчев-Яви направи песента си „Частица от теб“. Клипът към парчето е и режисьорски дебют на Веси Бонева.

„В момента сме в комуникация с Министерството на здравеопазването, Изпълнителната агенция по медицински надзор и Нов български университет. Тези институции са организатори на кампанията „Да! За живот!“, която е свързана с насърчаване на донорството. Това е нещо изключително важно, защото „частица от нас“ може да помогне на някой да се върне към живота“, каза изпълнителят в студиото на „България сутрин“.

Той бил поразен от едно от изображенията в изложбата на кампанията, която е разположена край НДК.

„Песента вече беше готова и аз реших, че трябва да се свържа с тези хора за инициативата. Музиката е само и единствено мисия и медиум, за да се стига до аудиторията и да се отправят послания“, сподели Яви в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него артистът носи много голяма отговорност как може да повлияе на аудиторията.

„Много вярвам във Веси Бонева, избрах тя да бъде режисьор на клипа. Знам каква сърдечност влага тя във всичко, което прави. Тя се справи блестящо, много се зарадва“, обясни Яви.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.