fbpx

Deep Zone с ударно евротурне след премиерата на „Ти къде си“

Written by on 14/11/2019

Deep Zone с ударно евротурне след премиерата на „Ти къде си“

Два дни след официалната премиера на новата им песен музикантите от Deep Zone отговориха подобаващо на музикалния въпрос, който зададоха с „Ти къде си“ и направиха ударно европейско турне – в Мюнхен, Хайделберг и Лондон.

„Българите в чужбина са една от най-хубавите публики, защото има изключително много емоции – сълзи от радост, от тъга, песни, танци, всичко. Запознахме се с много хора, беше много хубаво“, коментира вокалът на групата Ева-Мария Петрова в „България сутрин“.

Тя разказа, че това, което прави групата е „букет от българска емоция“, защото съчетава клубното звучене с едни от песните, които преди време са се слушали много.

Петрова разказа и подробности за новия клип на групата.

„Стана така, че докато правихме една от сцените във видеоклипа змията излезе. Това ме докара до безумие. Вече съм казала на режисьора, че такива неща не искам да присъстват“, сподели изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че във видеото има и кадри от фестивал в Бургас, където са присъствали 18 хиляди души.

Групата ще участва и в шоу-спектакъла „Светът на златните момичета“, който ще се проведе на 21 ноември в „Арена Армеец“

„Много се радваме, защото Илиана Раева ни се обади и ни предложи да открием и закрием концерта, за нас е изключителна гордост“, каза още Ева-Мария.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.