fbpx

DARA със страхотен нов проект

Written by on 14/11/2019

DARA със страхотен нов проект

“EllaElla” е песен, написана от самата изпълнителка, в комбинация с двама от най-хитовите автори в Европа

 

„Darbie” си има опашка и тя се казва „Еlla Ella“. Няколко месеца след премиерата на парчето, което се превърна в един от най-големите хитове на лято 2019,  DARA излиза с нов проект озаглавен „Ella Ella”, който е всичко, което почитателите на звездата очакват – динамично денс парче, силна мелодия, запомнящи се вокали и закачлив текст.

Песента се ражда по време на творческия лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година, където певицатаполучава страхотния шанс да влезе в студиос музикалните продуценти и авториМатсКорай и Крис Янг. Крис есред създателите на някои от най-големите хитове на световно известни артисти катоКайли Миноуг, Род Стюард и ДжейсънДеруло.Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия. DARA е съавтор на парчето.

„Направихме „Ella Ella“в последния ден отSofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах късмета да работя. Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога“, споделя DARA.

Сингълът тръгва по радиото у нас и е наличен във всички музикални стрийминг платформи (A1 Xplore Music,Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.)  от днес. Видеото ще има своята премиера седмица по-късно.

Последвайте DARA:
@Instagram: https://bit.ly/2PROsNd
@Facebook: https://bit.ly/2VRGbNy

Последвайте Вирджиния Рекърдс:
@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N
@ Website http://virginiarecords.com/
@ Facebook http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
@ Instagram http://www.instagram.com/virginiarecords/

Последвайте Sofia Songwriting Camp:
@Facebook https://www.facebook.com/sofiasongwritingcamp/
@Instagram https://www.instagram.com/sofiasongwritingcamp/


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.