fbpx

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ взривиха Зала 1 на НДК

Written by on 12/11/2019

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ взривиха Зала 1 на НДК

Снощи, 11.11, се състоя Големият зимен концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в София. От толкова години ходя на концерти, включително и техни, но те не спират да ме изненадват. Събитието беше просто невероятно. И в чест на тази върховна емоция, която бандата подари на публиката си, бързам да споделя за нещата, които само Стефан Вълдобрев може, пише avtora.com.

Само Стефан Вълдобрев може да контактува така с публиката. В зала 1 на НДК може да са се събрали хиляди хора и той да успее да докосне всеки един от тях в характерния си стил.

Само Стефан Вълдобрев може да говори (и пее) с лекота за простичките, най-важните неща в живота, така че да не е от онези музикални звезди, които изглеждат толкова далечни и неприкосновени… Напротив, усещаш го като стар познат, с когото си минал през всички тъги и радости на живота.

Само Стефан Вълдобрев може да пише песни, които уж са весели, ама те натъжават, и обратното – дори и болезненото да звучи някак приятно. Що за талант е това?!

Само Стефан Вълдобрев може да накара тълпи от деца да нахлуят на сцената, с цялото нетърпение да бъдат част от шоуто му. Аз поне не съм виждала някой друг да влияе така на най-малките.

Само Стефан Вълдобрев може да накара стотици родители да отидат на концерт със своите деца, да прекарат нощта в луди танци и бурно скачане, да предизвика толкова семейно щастие в една картинка. И да те накара да поискаш един ден, когато и ти имаш наследници, да ги водиш на същия този концерт и да се забавлявате по същия начин.

Само Стефан Вълдобрев може да пее как „Берое“ бият ЦСКА и „Левски“ и никой в публиката да не му се разсърди!

Само Стефан Вълдобрев може да подбере такава несравнима банда като Иван Лечев, Стоян Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов, която превръща музиката в живота и живота – в музика!

Само Стефан Вълдобрев може да направи такова изпълнение, че още на следващата сутрин да чакаш с нетърпение следващия Голям зимен концерт. Е, ще го дочакаме. Остава само година, нали?

Снимка: avtora.com


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist