fbpx

Cамостоятелен бутиков концерт на Нова Генерация

Написано от от 04/11/2019

Cамостоятелен бутиков концерт на Нова Генерация

Легендарната българска ню уейв формация Нова Генерация ще изнесе специално шоу на едно нетрадиционно място от 20.00 ч. на 30 ноември, събота.
На дълбоката театрални сцена с тежки кадифени завеси и уютно топъл паркет в столичната зала „Раковски“ 108 Кристиян Костов (китара), Мишо Пешев (клавишни), Катето (клавишни и вокали), Мони (китара), Алекс (бас и вокали), Тери (вокали) и Даката (барабани) ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют на живо. Както всяка знаменита банда, разбира се, и Нова Генерация ще заложи в сетлиста за шоуто някои от своите  класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.
Няма да е пресилено да наречем това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен интимен гиг, който ще продължи цели два часа и ще бъде само за 450 души, подчертават организаторите EventEase.
Нова Генерация неслучайно е с култов статус. Формацията е явление на българската музикална сцена, в което резонират вечно живият дух и наследството на гения Димитър Воев. Защото Нова Генерация е сега, Нова Генерация е завинаги.
Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.
Билети на цени от 25 лева до 35 лева се продават онлайн чрез мрежата на ЕpayGo.

Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST