fbpx

Стефан Вълдобрев кани на „Голям зимен концерт“

Written by on 31/10/2019

Стефан Вълдобрев кани на „Голям зимен концерт“

 

След края на тазгодишното лятно турне „Пет летни концерта, без да броим зимния“ Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” ще преброят феновете си с „Голям зимен концерт“ в зала 1 на НДК на 11 ноември.

„Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното – от всякакви поколения, от шест до шейсетгодишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява“, приканват с усмивка от бандата.

Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след май 2018 г., когато буквално препълниха залата с възможно най-усмихната, най-чаровна и сърцата публика – тяхната. Обичайно и този път ще чуем само най-добрите им песни в продължение на поне два часа. Сред тях са: „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Обичам те, мила“, “Да” и други. Може да прозвучат необичайно посред зима, но пък е сигурно, че ще топлят обичайно като лято.

Билети за „Големият зимен концерт“ се продават вече с пълна сила на цени между 30 и 45 лв, като в оркестрината са по 60, а деца до 7 години, включително, влизат безплатно без право на седящо място. Хлапетата между 8-14 години ползват 25% отстъпка.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist